אכלתי במסעדה הבשרית. בדיוק כשניגשנו לבחור את המנה הבשרית, הטבח הביא צלחת עם כמה שיפודי פרגיות ואמר שהם well done ומכיוון שבדרך כלל הם לא מספיק עשויים לדעתי קפצתי על זה ולקחתי שניים. הבשר באמת היה הרבה יותר טוב עכשיו - עדיין רך, אבל מוכן כולו. לקחתי גם צ'יפס ומעט אורז. בצלחת הסלטים לקחתי חומוס, טחינה (הטחינה הייתה על הצלחת של הבשר למען האמת), קצת עגבניות, חסה ותירס. שתיתי פנטה. לקחתי גם חתיכת לחם שאכל ממנה בעיקר מי שישב מולי בשולחן.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home